XINGPRAISE 2022

“XINGPRAISE” is een project dat voor de tweede keer wordt georganiseerd door praiseband XING uit Hattem. Met “XINGPRAISE” wordt er in één maand een interkerkelijk projectkoor gevormd waarbij christenen uit diverse kerken drie avonden en een middag bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten en met elkaar te zingen.

“XINGPRAISE” wordt georganiseerd om mensen de gelegenheid te geven en te laten ervaren hoe het is om eens met een heuse band te zingen en op een podium te staan. Het is ook prachtig om op deze manier de grootheid van God te bezingen en te beleven. Aanbidding en lofprijzing zal centraal staan tijdens dit evenement. Niemand minder dan Marloes van Ommen zal de zangpartijen aanleren en op de avond zelf dirigeren. Praiseband XING zal voor de muzikale begeleiding zorgdragen en uiteraard zal Marloes ook zelf een paar nummers zingen. 

Marloes van Ommen heeft het conservatorium afgerond met een fantastisch eindexamenproject. Ze is nu onder andere actief als zangdocent op diverse scholen, zoals voor Song and Dance op het Meander College en het Carmel College, voor Muziekschool Mec -Rouveen en Danscentrum Artistique. Verder is ze ook nog erg actief als zangeres in de band Fierce en Bright, als zangtrio en zangduo. Marloes heeft al samengewerkt met vele grote artiesten zoals Ruth Jacott, Thomas Berge, James Morrison en Jessie J. Ze heeft in 2011/2012 meegedaan aan het tv-programma “The Voice of Holland”, hier heeft ze de kwartfinales bereikt!

4 repetities & 1 concert
Tijdens drie repetitieavonden en een zaterdagmiddag (generale repetitie) komt het gehele koor met band bij elkaar om te repeteren. De repetities zijn bedoeld om koorstukken meerstemmig in te studeren, maar ook om elkaar te ontmoeten en aan te moedigen in onze relatie met God. Het project wordt afgesloten met een optreden op zaterdagavond. Marloes en Praiseband Xing zullen het koor begeleiden tijdens dit concert. De liedkeuze zal vnl bestaan uit Opwekking maar ook uitstapjes naar Black Gospel en Hillsong zullen zeker niet ontbreken

De repetities zullen op de volgende data plaatsvinden
Donderdag 10 maart 2022: ‘De Open Poort’ 19.30 uur
Donderdag 17 maart 2022: ’De Open Poort’ 19.30 uur
Donderdag 24 maart 2022: ‘De Open Poort’ 19.30 uur.

Zaterdagmiddag 26 Maart:  Generale repetitie 16.00 uur , potluck,  concert 19.30 uur
Locatie: De Open Poort, Hattem (Veldhoeve 1)
De kosten bedragen 25 euro 

Opgeven is niet meer mogelijk