XINGPRAISE 2024

 

Praiseband Xing met groot projectkoor in Hattem

Hattem: Zaterdag 9 maart vindt XingPraise plaats. ‘XingPraise’ is een project dat voor de derde keer wordt georganiseerd door praiseband Xing uit Hattem.  De afgelopen maanden is er een regionaal projectkoor gevormd.  In drie avonden en een middag is samen met Xing en vocal coach Marloes van Ommen het repertoire ingestudeerd.  Zaterdag 9 maart is het dan zover. Een fantastische praiseavond voor jong en oud.  Van harte welkom!

Praiseband Xing timmert al meer dan 30 jaar aan de weg.  Deze 15-koppige formatie toert door heel Nederland en weet met hedendaagse aanbiddingsmuziek een mooie praisedienst neer te zetten

Marloes van Ommen is onder andere actief als zangdocent op diverse scholen. Marloes heeft al samengewerkt met artiesten zoals Ruth Jacott, James Morrison en Jessie J. Ze heeft in 2011/2012 meegedaan aan het tv-programma “The Voice of Holland”. Momenteel zingt Marloes bij verschillende gospelkoren, treedt ze op in verschillende bandjes en schrijft ze haar eigen nummers.

Samen met Xing, het projectkoor en alle aanwezigen willen wij er een mooi feest van maken. ‘XingPraise’ wordt gehouden in de Open Poort, Veldhoeve 1 in Hattem.  De entree is gratis en de aanvang is 19.30 uur. (inloop vanaf 19.00 uur)
Er wordt een deurcollecte gehouden voor de bestrijding van de onkosten.