Kerstnachtdienst met Praiseband Xing

Kerstnachtdienst met Praiseband Xing

Tenminste Houdbaar Tot …
Op zondag 24 december wordt ‘s avonds een Kerstnachtdienst gehouden waarin stilgestaan wordt bij de betekenis van Kerst. Tijdens de avond staat de vraag centraal: “hoe houdbaar ben jij?” Spreker van deze avond is ds. Gijs Bronsveld.

De Kerstnachtdienst wordt gehouden in De Open Poort, Veldhoeve 1. De aanvang is om 21.00 uur. De deuren staan open vanaf 20.30 uur en de toegang is gratis.

Overwinnaar!

Hattem: Maandag 17 April hoopt Praiseband Xing een muzikale avond te verzorgen in de Open Poort in Hattem.

Xing timmert al heel wat jaren aan de weg en toert door heel Nederland met prachtige programma’s. De laatste maanden is er hard gewerkt om ook dit jaar weer een mooi en indrukwekkend paasprogramma neer te zetten in Hattem. Wij willen samen stil staan bij het kruis en samen met u groot feest vieren, het feest van overwinning!  De spreker op deze avond is ds. Henk Messelink.

De entree is gratis. Wel zal er een collecte voor de onkostendekking worden gehouden. U bent van harte welkom in de Open Poort, Veldhoeve 1 in Hattem.
De avond begint om 19.30 uur. De zaal opent om 19.00 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Xing. http://www.praisebandxing.nl

 

xing 280316-33

Xing met … de Zandtovenaar

xing 081115-70Zondag 30 oktober wordt er weer een “Xing met ..” georganiseerd in de Open Poort in Hattem. Na een groot succes vorig jaar zal ook nu de Zandtovenaar Gert van der Vijver naar Hattem komen! Hij tekent o.a. eeuwenoude verhalen uit de Bijbel, in het zand. De Zandtovenaar staat bekend om de jaarlijkse TV paasvoorstellingen bij de NPO. De verhalen worden omlijst met muziek en komen door de mooie zandtekeningen echt tot leven.

 

 

 

Kaarten zijn niet meer online verkrijgbaar. Er zijn nog kaarten aan de zaal te verkrijgen.

Aan de zaal kosten de kaarten  6,- (kinderen t/m 12 jaar,  3,50)

HIJ is opgestaan!

PraisebandXing2016_pasen_kleinMaandag 2e Paasdag zal Praiseband Xing weer spelen in de Open Poort in Hattem.

Samen met u/jou hopen we weer groot feest te vieren want onze grote God is opgestaan!
Dit jaar zal de Hattemse predikant Henk Messelink medewerking verlenen aan deze avond.
Iedereen is van harte welkom op maandag 28 maart in de Open Poort, Veldhoeve 1 in Hattem!

Aanvang 19.30 uur. Toegang gratis!
Er zal een collecte worden gehouden voor de onkosten.

Eindelijk thuis?

11095625_863399273724064_26383322969031007_o12493855_998045486926108_8204483049326048000_oZaterdag 20 Februari speelt de voltallige formatie van Praiseband Xing in kerkgebouw het “Noorderlicht” in Wezep.

Met verrassende arrangementen van bekende, en soms wat onbekende nummers, weet Xing er altijd een waar muzikaal feest van te maken.
Met het bijzondere verhaal van Sandra van de Biezen belooft het een hele mooie avond te worden!

Iedereen is van harte welkom vanaf 19.00 uur aan de Marienrade 1 in Wezep!

De entree is gratis. Tijdens deze avond wordt er een collecte gehouden.

God maakt vrij !

11223501_760265390744689_3574891509781276193_nZeker 1000 bezoekers hebben gisteravond genoten van een prachtige avond in een stampvolle “Open Poort’ in Hattem.
Met de indrukwekkende zandtekening van Gert vd Vijver en de muzikale omlijsting van Praiseband Xing kijken we terug op een geslaagde avond. Gert, heel erg dank voor de fijne samenwerking en God’s zegen gewenst op je prachtige werk! En aan alle bezoekers: hartelijk dank voor jullie komst, fijn dat jullie er waren en graag tot een volgende keer!

God maakt vrij !  –> Fotoalbum

Xing met … De Zandtovenaar

Regelwerk_De_Zandtovenaar-1024x685Xing met … “de Zandtovenaar”

Hattem: Zondag 8 november wordt er weer een “Xing met ..” georganiseerd. Dit keer komt de Zandtovenaar Gert van der Vijver naar Hattem! Hij tekent o.a. eeuwenoude verhalen uit de Bijbel, in het zand. De Zandtovenaar staat bekend om de jaarlijkse TV paasvoorstellingen bij de NPO. De verhalen worden omlijst met muziek en komen door de mooie zandtekeningen echt tot leven.

Naast optredens door het hele land organiseert Praiseband Xing uit Hattem ook eigen evenementen. Deze “Xing met …” avonden worden gehouden in de Open Poort in Hattem. Voorgaande avonden heeft Praiseband Xing al samengewerkt met o.a. Martin Brand, Otto de Bruijne en Gert Hutten. Dit keer zal de zandkunstenaar Gert van der Vijver zijn medewerking verlenen.

Praiseband Xing is blij dat ze de mogelijkheid hebben deze avond gratis aan te kunnen bieden. Wel wordt de collecte, die deze avond wordt gehouden, van harte bij u aanbevolen. Praiseband Xing hoopt hiermee nog vele mooie avonden te kunnen organiseren.

We adviseren om op tijd te komen. Vol is vol ! De zaal is geopend vanaf 19.00 uur. De avond begint om 19.30 uur. U bent van harte welkom!

2e Paasdag. Praiseband Xing in Hattem

xing-01122013-22Het is bijna Pasen. Voor de een vooral het feest van gezelligheid en de paashaas, voor anderen de belangrijkste gedenkdag en het feest van overwinning! Praiseband Xing wil Pasen graag vieren samen met u. Samen gedenken wat Jezus voor de mensen heeft gedaan en Zijn overwinning uitbundig vieren.

Xing timmert als Praiseband al meer dan 20 jaar aan de weg en verzorgt praise avonden door heel Nederland.
Traditiegetrouw zal op 2e Paasdag een praise avond worden georganiseerd in de Open Poort in Hattem.

Met verrassende arrangementen van bekende, en soms wat onbekende nummers, weet Xing er altijd een waar muzikaal feest van te maken. Dit jaar zal de Hattemse predikant Egbert Veen medewerking verlenen aan deze avond.

Iedereen is van harte welkom op maandag 6 April in de Open Poort, Veldhoeve 1 in Hattem! Aanvang 19.30 uur. Toegang gratis!
Er zal een collecte worden gehouden voor de onkosten.